ÅBÄCKSGATAN 6A

431 67 MÖLNDAL

08.00 TILL 17.00

MÅNDAG TILL FREDAG

KONTOR

031-18 80 70

info@avastar.se

Webbutveckling och marknadsföring

Hos Avastar får du numera flera tjänster under ett tak. 2017 utökade vi våra tjänster till att omfatta webbutveckling, onlinemarknadsföring och reklamdesign. Detta som svar på en önskan från flera kunder att kunna besöka en och samma plats för relaterade tjänster. Avastars filosofi lever vidare, med prisvärd kompetens som ger dig tid att fokusera på företagets utveckling.


  • Fasta prispaket för enklare webbplatser.
  • Vid större webbplatser och framtagande av unik grafisk profil, logotyp och webbshop ger vi ett tydligt prisförslag efter första mötet, där vi skissar på utformning och omfattning.
  • Du får säker hosting hos ledande aktörer.
  • Det blir din sida och du äger allt innehåll utan förbehåll.


Responsiv webbdesign

Den webbsida vi skapar blir responsiv och fungerar bra på alla olika enheter. Vilket i praktiken innebär att utseendet anpassas efter skärmens upplösning och utformning så intrycket alltid blir rätt. Alla mediaelement optimeras för webb

Ut i världen

Vad händer när din sajt är publicerad? En tilltalande och relevant webbplats är naturligtvis grunden. När den sedan är online indexerar Google och andra aktörer platsen för att göra den sökbar. Googles algoritmer för hur nära första sökträffen sajten ska hamna, dess ranking gentemot flera konkurrenter kring samma sökning, är under ständig förändring. Men baseras mycket på innehållsrelevans, hur väl platsen underhålls och naturlig länkuppbyggnad.

 

Här kommer sökmotoroptimering in i bilden för att sticka ut i mängden. Utöver det finns sökordsauktionsplatsen Google Ads. Ads ger direkta resultat men kostar pengar per klick. Prissättningen avgörs beroende på konkurrensen kring samma fraser och ditt budgettak. Det är mycket viktigt att välja rätt inställningar som leder till rätt innehåll. Annars äts budgeten snabbt upp utan att det leder till några kontakter. Därför är det en stor fördel att låta en Ads-certifierad person med hälp av analytics hjälpa till optimeringen.

 

Utöver direkta sökningar finns det ett flertal andra metoder för ha en bra närvaro. Som via sociala medier eller grafisk annonsering. Framgångspotentialen här varierar beroende på vilken typ av företag det gäller och utvärderas om så önskas i ett senare steg.

Vad kan vi göra för dig?

Vi skissar på utformningen av er nya webbplats eller tittar igenom er befintliga, ser efter vad vi tror kan bli bättre och undersöker hur konkurrensutsatt den är. Sedan diskuterar vi tillsammans kring förslag på hur vi kan förbättra er närvaro online.

Google Ads

SEO

Sökmotoroptimering

 
 
 
 

Avastar AB 2020 | All rights reserved

 

Avastar AB startade 2011 och har sedan dess inlett samarbete med över 1000 kunder från skilda branscher. Vårt främsta sätt att växa har varit genom rekommendationer, vilket vi är mycket glada över.

 

Om du som kund tipsar om oss försöker vi alltid ge något fint tillbaka. Maila jessica@avastar.se för mer information.

Kontakt


Åbäcksgatan 6A, 431 67 MÖLNDAL

Email: info@avastar.se

Tfn: (+46) 31 - 18 80 70

Genom att använda avastar.se accepterar du vår användning av cookies.

Läs mer
Jag förstår